Åldersfördelning

Dance With Me (2-3 år)

Dance With Me är till för våra yngsta dansare som dansar tillsammans med en vuxen. Under en halvtimme i veckan har vi kul tillsammans genom att röra oss till barnens favoritlåtar.

Mini Kids Club (3-4 år)

Mini Kids Club passar för barn som är 3-4 år gamla. Under en halvtimme i veckan har vi kul tillsammans och lägger grunden för musikalitet, rörelse och uttryck. Klassen domineras av lekfullhet som ger barnen den dansglädje som är den främsta förutsättningen för en dansant framtid.

Petite Stars (5-6 år)

Petite Stars är ålderskategorin som är utformad för barn i åldern 5-6 år. Varje lektion är 40 min lång och du kan välja mellan balett, akrobatik eller dans. Läs gärna om våra stilar för att bilda er en uppfattning om vad skulle passa just erat barn bäst. Alla klasser för Petite Stars består av lekfulla element som i längden ger viktiga grundkunskaper inom dans. Vi gör allt för att ge ditt barn en trivsam, rolig och framgångsrik fortsättning som dansare.

Junior (7-9 år)

Åldersklassen Junior passar för barn mellan 7 och 9 år. Alla klasser är 50 min långa och vi har ett utbud av varierande stilar. Du kan läsa mer om stilarna för att hitta den klass som du tror ditt barn skulle gilla bäst. På Junior – klasserna börjar vi befästa de tekniska kvaliteter som är bra att ha med sig från ung ålder. Samtidigt har vi en massa kul tillsammans.

Pre-Teen (10-12 år)

Pre-Teen är tänkt för barn i åldern 10-12 år och vårt utbud är stort för att dansarna ska kunna utvecklas som allsidiga dansare. Varje lektion är 50 min lång. Dansarna i denna ålderskategori börjar förstå vikten av t.ex. teknik, styrka och stretch, vilket gör att de utvecklas snabbt och kan börja ta sig an svårare övningar och koreografier.

Teen (13 + år)

Teen är tänkt för barn och ungdomar över 13 år. Hos tonåringar är ofta spridningen över nivåer stor och du är varmt välkommen såväl som erfaren dansare som nybörjare. Som tonåring är varje elev medveten om sitt eget mål med dansen. Kanske strävar man efter att tävla på VM eller så tycker man dansen är en härlig typ av motion. Oavsett vilket vill vi att du ska få de verktyg du behöver för att utvecklas som dansare, både på enklare och på avancerad nivå, samtidigt som du har väldigt roligt givetvis. Våra klasser för Teen är 60 min långa.

All

För alla åldrar. På klasser med namnet ALL utgår läraren från nivå snarare än ålder.